Modificarea unui site existent

Modificarea
unui site existent

Când o afacere se extinde, sau pur și simplu e în proces de dezvoltare, sarcinile de afaceri se modifică, atunci site-ul necesită modernizare în conformitate cu noua strategie a clientului.

De obicei, contextul acesta de măsuri include actualizarea designului, adăugarea de pagini, extinderea funcționalității cu noi instrumente, transferul pe WordPress, integrarea cu sisteme CRM sau rețele sociale și a.m.d.

Publicul manifestă un interes mai mare pentru site-urile moderne și actualizate, astfel încât modernizarea site-ului poate fi considerată o modalitate bugetară de îmbunătățire a conversiilor site-ului și a funcționalității de marketing. Actualizarea părții software a site-ului și a codului duce la o îmbunătățire a utililității și creșterea semnificativă a eficienței resursei.

Costul actualizării unui site existent și viteza modernizării acestuia depind de complexitatea sarcinii, devizul este calculat pentru fiecare caz individual. 

SEO продвижение в Молдове
De ce clienții recomandă serviciul iSEO.md?

Principala prioritate a VADSTUDIO este dezvoltarea și creșterea dinamică a afacerilor clienților. Elaborând un proiect nou, ne adâncim în afacerea clientului, studiem publicul țintă, caracteristicile competitive ale produsului și definim sarcinile.
Alcătuind o ofertă comercială pentru client, ne concentrăm pe avansarea afacerii.
 

Sunați acum  +373 67 11 66 16


© 2022-2023.         vadstudio & iSEO.md — Agentie servicii SEO optimizare a site-urilor.